Meny Lukk

Frist for ønske om tid i boblehallen

På årsmøtet ble det vedtatt at vi fortsetter ordningen med faste timer i innendørssesongen med visse justeringer. En del timer som tidligere har vært utleid til andre idrettslag er besluttet frigjort til klubbens egne medlemmer.

På årsmøtet ble timeprisen for faste timer økt til 250 kr. vs. for hele sesongen (slutten av september til slutten av april) blir prisen 7500 kr. for én fast time pr. uke. Det blir fortsatt redusert pris på formiddagen på hverdager og sent på kvelden. Halvparten faktureres i september og den resterende halvparten i januar.

Vi har tidligere bedt alle som vil ha fast time i innendørssesongen 2020/2021 gi beskjed. Dette gjelder både de som ha hatt fast time forrige innendørssesong og de som ikke har hatt det.

Siste frist for å melde interesse for fast time er onsdag 1. september. Hvis noen vil trekke seg pga. prisøkningen, må vi ha beskjed om det også innen den samme fristen.

Interesse for time eller ønske om å trekke seg fra leie i hallen gjøres på e-post til post@goliatk.no.


Styret vil starte arbeidet med å fordele timene i bobla i slutten av juni / begynnelsen av juli, og vil da også ta stilling til hvor mange timer som skal legges ut som strøtimer, dvs. timer som kan bookes enkeltvis.

Hvis det ikke gis beskjed innen fristen, må det betales for neste termin. Godkjent måte å redusere kurstimer eller avslutte sitt kurs på, er å sende e-post til

 • 00

  dager

 • 00

  timer

 • 00

  minutter

 • 00

  sekunder

Dato

sep 01 2023

Tid

All Day

Arrangør

Styret
E-post
post@goliatk.no

Kalender

Ingen arrangement funnet!
Last Flere