Meny Lukk

Divisjonstennis

Golia har for tiden to herrelag som spiller divisjonstennis (NM lag). Klubben har også tre veteranlag som spiller divisjonstennis i veteranlagsserie (Veteranlagskamper Region Østland Øst og Vest). Dette er kamper hvor klubber spiller mot hverandre.

Hver lagkamp består av 2 doublekamper og 4 singlekamper. Dersom det står 3-3 i divisjonstennisen som de to herrelagene deltar i, skal det spilles en avgjørende kamp til 10 poeng i et såkalt super tie-break for å kåre et vinnerlag i hver kamp. I veteranlagsserien blir det uavgjort dersom stillingen er 3-3 etter at alle 6 kampene er spilt.

Møt gjerne opp på lagkampene og støtt lagene! Det er mye god tennis å se. Hjemmekampene byr på god stemning og det selges som oftest vafler, mineralvann og kaffe til publikum. Vi oppfordrer også publikum til å fotografere under lagkampene (så klart uten å forstyrre spillerne), slik at bildene i senere tid kan legges ut på nettsiden med godkjennelse fra fotoobjektet.

Golias resultater fra fjorårets sesong gjør at lagene er i følgende divisjoner/avdelinger i 2019:
Herrer 1 – 1.divisjon herrer avdeling B
Herrer 2 – 2. divisjon herrer avdeling A
Veteran damer – Damer – Divisjon 3 avdeling A
Veteran herrer 1 – Herrer – Divisjon 2 avdeling A
Veteran herrer 2 – Herrer – Divisjon 3 avdeling B

Oppsett for lagene i årets sesong kan finnes ved å følge lenkene. Oversikt over alle hjemmekampene i utesesongen 2019 finner du også her.