Meny Lukk

AKS-tennis

Vi har tenniskurs for barn som går på AKS Østensjø:

  • Mandager kl. 14.00 – 1. klasse, maks 15 barn
  • Tirsdager kl. 14.00 – 2. klasse, maks 12 barn
  • Onsdager kl. 14.00 – 3. klasse, maks 12 barn

Rasmus er fast ansatt trener i klubben, og har ansvar for alle tre AKS-gruppene. 

Både 1. og 2. klassingene blir hentet av Rasmus på AKS Østensjø, mens en ansatt fra AKS henter barna tilbake når tennistreningen er ferdig. 3. klassingene kommer seg til og fra anlegget på egenhånd.

AKS-tennisen følger i utgangspunktet skoleruta for Osloskolen, dvs. at det f.eks. ikke er AKS-tennis i skolens høst-, jule-, vinter-, påske- og sommerferie. I høst-, vinter- og sommerferien vil vi eventuelt arrangere tenniscamp på dagtid for barn/juniorer.

2. og 3. klasse starter med AKS-tennis den første skoleuka i august, mens 1. klasse starter med AKS-tennis etter høstferien (uke 41). Oppstart etter høstferien for 1. klasse er bestemt i samråd med leder for AKS.

Barna må ha med: Tennisracket, tennissko eller andre treningssko som ikke setter merker samt klær som passer til fysisk aktivitet. Vi har noen låneracketer som kan benyttes de første gangene dersom barnet ikke har egen racket.

I utesesongen blir det ikke AKS-tennis dersom det regner / er vått på banene.

De som allerede går på AKS-tennis har fortrinnsrett til plass neste skoleår.

Pris for AKS-tennis én time pr. uke:

  • Høstsesongen, 1. klasse                  kr. 1000,-
  • Høstsesongen, 2. og 3. klasse         kr. 1200,-
  • Vårsesongen, alle tre klassene        kr. 1650,-

Dersom du har et barn som ønsker å delta på AKS-tennis kan du sende forespørsel til post@goliatk.no. Kursvilkårene våre finner du her.