Meny Lukk

Vil du spille onsdag eller torsdag formiddag?

Visste du at vi for tiden har en prøveordning med utvidet åpningstid i boblehallen?

På årsmøtet ble det diskutert hvordan vi kan gi medlemmene mulighet til å spille mer også i vintersesongen. Ett av tiltakene vi gjennomfører i den forbindelse er at hallen nå er åpnet for booking også på onsdag og torsdag morgen og formiddag. Vi gjennomfører dette som en prøveordning frem til jul og vil gjøre opp status da. Vi gjør også oppmerksom på at det for tiden er mye og økende smitte i Oslo og ber derfor alle om å være ekstra nøye med å følge reglene for smittevern, slik at vi fremdeles kan holde boblehallen åpen for spill.

Du kan fritt booke og betale timer bookingsystemet som enkelt nås på https://booking.goliatk.no

I motsetning til i sommersesongen, er det ingen begrensninger i antall timer du kan booke i vintersesongen.

For å holde administrasjonen av klubbens så enkel som mulig gjør vi oppmerksom på at bookede timer i utgangspunktet ikke refunderes.Fullstendig oversikt over bookingbetingelser finner du som alltid påhttps://www.goliatk.no/regler-for-booking-av-timer/

Har du ikke skaffet deg bruker for booking ennå? Send en mail til brukeradmin@goliatk.no hvor du oppgir navn, epostadressen (vi foretrekker privat epostadresse) og telefonnummer.Med ønske om en fortsatt gnistrende tennishøst.

Med vennlig hilsen Styret