Meny Lukk

Golia’s U-14 spillere gjør seg klare for NM

Fra venstre: Mille, Kristoffer, Magnus, Daniel og Simon
Fra venstre: Mille, Kristoffer, Magnus, Daniel og Simon

Daniel, Kristoffer, Magnus, Mille og Simon skal endelig få måle seg mot de beste i landet, neste uke starter NM for junior og senior på NTF’s anlegg i Frogner parken. Vi gleder oss til å spille kamper, møte andre spillere og drive med den sporten vi liker best sier spillerne fra Golia. Motivasjonen er på topp, og spillerne finpusser formen dagene før det braker løs. «Simon og jeg kommer minst til å komme til kvarten i double» sier en selvsikker Magnus. Det skal først spilles kvalik, de kampene starter førstkommende tirsdag 9. august.

U-14 spillerene stiller i single, double, mixed double, senior mix og Mille stiller i NM for senior.  På linken under kan du følge resultater og finne spilletider. Kom gjerne innom Frognerparken for å heie frem Goliaungdommen.

Link til turneringen:

NM 2016

Fra venstre: Daniel, Simon, Mille, Magnus og Kristoffer
Fra venstre: Daniel, Simon, Mille, Magnus og Kristoffer