Meny Lukk

Tennisglede

Etter en tre dager lang kvalifiseringsrunde i NM er det blitt mange morsomme og lange kamper på Golia-spillerne. Hele 47 stk U14-gutter var med i kvalifiseringen. Magnus og Daniel kom til andre runde og kjempet solid mot gode spillere. Simon kom seg til tredje runde, og Kristoffer var en av de 8 spillerne som kom seg videre til hovedtablået (på totalt 32 spillere) etter å ha levert en overbevisende tredjerundekamp.

Magnus og Simon vant sin første double, og tapte den andre 5-7 6-7 etter en lang og underholdende kamp hvor de til tider storspilte. God underholdning.

Mille og Kristoffer spilte mixed double og kom seg fint gjennom kvalifiseringskampene. I første runde i hovedtablået måtte de gi tapt etter tre sett. 6-2 3-6 7-10. Overbevisende første sett, litt mindre initiativ i det andre, men godt kjempet.

I dag ønsker vi Mille og Kristoffer lykke til med de første kampene i hovedtablået. Ta gjerne turen innom Frognerparken.

Mille, Kristoffer, Simon, Daniel og Magnus
Mille, Kristoffer, Simon, Daniel og Magnus