Meny Lukk

Åpen dag på GTK

Golia Tennisklubb inviterer til nye kurs høsten 2016. Golia Tennisklubb har oppgradert klubbhuset og innebanene og satser sterkt framover. Vi har engasjert Elite Tennisakademi som får ansvar for alle kurs, camper og turneringer i klubben. Elite Tennisakademi har hentet inn Svein Espen Olsen som er en av Norges ledende klubbtrenere og ekspertkommentator på Eurosport Tennis. Svein Espen blir ny hovedtrener i klubben, og vi gleder oss til den nye starten. I den forbindelse skal vi ha Åpen Dag på tennisanlegget lørdag 20. august fra klokken 10.00 til 14.00. Kursene starter mandag 22. august. Påmelding kan gjøres gjennom Elite Tennisakademi på www.elitetennis.no. Vi ønsker alle nye og gamle medlemmer velkommen. Gratis adgang for alle på åpen dag. Vel møtt til Golia Tennisklubb, Dalbakkveien 33!