Meny Lukk

Bobla er åpen for alle leietakerne fra 6. april

Norges Tennisforbund har nå sendt ut et brev hvor de kan anbefale ytterligere tennisspill dersom de enkelte klubbstyrene klarer å ta ansvar for å gjennomføre dette. Styret har på denne bakgrunn besluttet at de ordinære leietimene kan tas i bruk fra og med i dag (mandag 6. april).

Forbundet har understreket at alle må forholde seg til lokale regler definert av klubben. Det er veldig viktig at reglene nedenfor leses nøye og følges!

Det vil fortsatt være mulig å benytte bookingløsningen vår til å booke ledige timer (i første omgang frem til og med mandag 13. april).

Vi tar sikte på å komme i gang med tennisskolen og voksenkursene fra og med tirsdag 14. april.

Regler for bruk av bobla

 1. Det er ikke lov å gå inn i bobla før timen starter, og man må forlate bobla senest 5 minutter før timen er avsluttet. (Eksempel: Har man time kl. 12.00, kan man ikke gå inn i bobla før kl. 12.00, og man må forlate bobla senest kl. 12.55.)
 2. Totalt kan det være maks 5 personer på hver bane inkludert eventuell trener.
 3. Det må alltid være 2 meter mellom hver spiller (unntak for personer i samme husstand).
 4. Det bør kun spilles singelspill (unntak for personer i samme husstand).
 5. Det er ikke tillatt å benytte sittebenkene.
 6. Det er ikke tillatt å berøre nett og stolper.
 7. Alle som spiller uorganisert (dvs. ikke har trening med Rasmus) må ha med egne baller. Ballene må tas med når man forlater bobla. Det skal heller ikke ligge igjen annet søppel.
 8. Ballene merkes med markerte bokstaver, kryss e.l. i ulike farger slik at hver spiller kun plukker opp egne baller. (Det anbefales bruk av engangshanske på den hånden man tar ballen med.) En annens ball kan tas opp fra banen ved bruk av racket/fot og settes i gang uten berøring av hånd. Dette betyr at man ikke kan serve med en annens ball.
 9. Dersom man spiller ballen over på den andre banen, skal ikke de som er på den andre banen berøre ballen med hånden. 
 10. Barn under 12 år må ha med en voksen (unntak for organiserte treninger med Rasmus). Foreldre er ansvarlig for at barn overholder reglene under uorganiserte treninger.
 11. Det anbefales å ha med antibac som brukes til håndvask både før, under og etter trening.
 12. Det er ikke lov å benytte garderobene eller klubbhuset, herunder utstyr fra klubbhuset. Husk derfor å ta med drikke hjemmefra.
 13. Kun friske personer kan benytte bobla. De som har ett eller flere symptomer på korona, har karantene eller hjemmeisolasjon, skal ikke benytte bobla.
 14. Bobla blir umiddelbart stengt dersom regelverket ikke overholdes.  

——–

Døren vil bli vasket daglig, men vi oppfordrer de som benytter bobla til å være ekstra forsiktig. Ta gjerne med engangsklut og tørk av døren selv også. Vi vil også sette en sprayflaske og tørkerull innenfor døren.