Meny Lukk

Kursoppstart og booking av ledige timer

Styret ønsker å takke alle medlemmene i klubben for tålmodighet og lojal opptreden når det gjelder tiltakene det har vært nødvendig å innføre for å gjennomføre aktivitet i klubben i forbindelse med Covid-19 smittefare.

Det har vært fint å se at reglene ble fulgt da vi åpnet opp for familiespill og senere for alle, da reglene/retningslinjene fra Norges Tennisforbund (NTF) ble noe justert.

Vi har derfor besluttet at kursene (for alle unntatt AKS) kan begynne igjen fra og med tirsdag 14. april, med krav om at de reglene/retningslinjene som er satt fra NTF/myndighetene overholdes videre. Dette er det sendt epost til deltagerne om.

Videre har styret besluttet at vi frem til bobledugnaden (dvs. 25. april), fortsetter å holde bobla åpen på samme måte som i påsken. Det vil si at de som fra før leier faste timer, selvsagt beholder disse timene samt at det ikke vil være mulig å booke timer når banene er opptatt for kurs.

Bruk av utebanene fremover
De reglene som er satt for bruk av tennisbanene, er de samme selv om bobla tas ned og grusbanene blir klargjort. Dette innebærer at styret er pålagt ansvar for at reglene som er satt for bruk av anlegget blir overholdt. Styret har derfor besluttet at det skal fortsettes med booking av både grus- og hardcourtbanene også etter at bobla er tatt ned.

Bookingsystemet for utesesongen åpnes på hjemmesiden i forbindelse med bobledugnaden. Det vil bare være anledning for klubbens medlemmer å booke timer i utesesongen og det vil som tidligere være gratis. Reglene som er satt opp på anlegget må fortsatt overholdes, det vil bl.a. si at man må ha egne merkede tennisballer, slik at hver spiller kun tar i sine egne tennisballer (unntak familie). Man får fremdeles ikke gå inn på banen før timen begynner og må forlate banen fem minutter før timen er over.